
KAURANELIÖT
100 g voita
1,5 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
0,25 dl tummaa siirappia
1,75 dl gluteenittomia jauhoja (itse käytän semperin fin mixiä)
2 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
Sulata rasva ja sekoita siihen sokeri ja vaniljasokeri sekä siirappi. Sekoita kaikki loput ainekset keskenään ja yhdistä ne rasvaseokseen.
Itse muotoilin taikinan kahteen osaan leivinpaperilla vuoratulle pellille (katso kuva). Nämä sitten leviävät kuin Jokisen eväät, joten ei kannata ihmetellä!

Jos oikein hurjaksi haluaa ryhtyä näihin voisi vielä sulattaa suklaata päälle, mutta tällaisenaankin nämä aiheittavat riippuvuutta eikä yhteen keksiin voi lopettaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti